Skip to Content

Mighty Cocks murskavoittoon Hockey Carnivaleissa

Mighty Cocks-HC Morjens 9-3 (0-1, 2-1, 9-3)

Keskiviikkoiltana 25.10.2023 Mighty Cocks kohtasi HC Morjensin Helsingin Hankenista korkeakoulusarja FCAA kotiavauksessa Vaasan Sähkö Areenalla. Kannattajajoukkoja katsomoon Mighty Cocks keräsi huikeat 1 381 jääkiekon ystävää ja opiskelijaa, ja Hockey Carnivalien tunnelma oli myöhäiseen iltaan saakka katossa. Mighty Cocks ja Wasa Cats cheerjoukkueen yhteistyön ansiosta, kisatunnelmaa nostatti koko pelin ajan taitavat cheertanssijat. Ilta päättyi Mighty Cocksin upeaan murskavoittoon lukemiin 9-3.

Ottelun ensimmäinen erä alkoi vauhdilla. Jännitys lisääntyi katsomossa entisestään, kun Mighty Cocksille vihellettiin jäähy ajassa 13:17 FCAA-pelin sääntöjen vastaisesta taklauksesta. HC Morjens rokotti heti ylivoimallaan Mighty Cocksin jäähyn aikana. HC Morjensin maalivahdilla riitti kuitenkin tekemistä torjuessaan 23 laukausta ensimmäisessä erässä.

Erätauon jälkeen Mighty Cocks iski takaisin tulisella asenteella tehden kaksi maalia kolmeen minuuttiin. Ensimmäisen maalin laukoi Heikkilä Max ajassa 21:43 Mighty Cocksin ollessa ylivoimalla. Mighty Cocksin avausmaalin syöttäjinä toimivat Serpola Miska sekä Wallenius Lasse. Toisen maalin pamautti Untala Okko ajassa 24:50, jonka syöttäjänä jälleen Wallenius Lasse. Ottelu jäi mielenkiintoiseen, mutta Mighty Cocksille herkulliseen 2-1 tilanteeseen. Tunnelma oli käsinkosketeltavaa yleisön kannustuksen täyttäessä areenan. HC Morjensin maalivahti Von Koskull Samuel torjui erän aikana yhteensä 36 vetoa muodostaen itselleen toisessa erässä mielettömän 94.7% torjuntaprosentin.

Mighty Coksin Untala Okko avasi viimeisen erän heti vauhdikkaasti maalilla ajassa 41:21. Maalin syöttäjinä toimivat Heikkilä Max ja Wallenius Lasse. Lähes heti perään HC Morjens vastasi toisella maalillaan, jonka jälkeen Mighty Cocksin Totro Tomas laukoi maalin tuoden ottelun tilanteeseen 4-2. Erä jatkui hiumalla tahdilla, mikä piti yleisön jännityksestä hullaantuneena. HC Morjens teki kolmannen ja viimeisen maalinsa ajassa 45:44 Mighty Cocksin alivoiman aikana. Peli ei suinkaan ollut Mighty Cocksin osalta ohi. Viimeisen erän lähestyessä loppuaan, Mighty Cocks teki yhteensä viisi maalia lisää! Maalin tekijöinä toimivat Rekola Juuso, Untala Okko, Heikkilä Max ja Tomas Totro. Syöttöpisteitä tilanteista keräsivät Lahtinen Tuukka, Wallenius Lasse, Heikkilä Max, Untala Okko ja Huovinen Olli. Ottelu päättyi Mighty Cocksin murskavoittoon lukemiin 9-3!

Ikimuistoisen Hockey Carnivalin jälkeen fiilis oli enemmän kuin mahtava niin pelaajilla, kuin faneilla.